dinsdag 11 januari 2011

Pak je agenda maar: 9 april Steve Timmis (Total Church)

Update 2010-02-28 -> het programma.

Op 9 april organiseren we een conferentie, met als directe aanleiding de Nederlandse vertaling van Total Church. Steve Timmis, een van de auteurs, zal twee keer spreken op die dag (ook met vertaling). Daarnaast vullen we het programma met mensen die vanuit de Nederlandse context ervaring hebben met de basis van Total Church - evangelie en gemeenschap. Zij vertellen hun verhalen en ervaringen, en kunnen ook ingaan op vragen met Nederlandse kennis van zaken.

De conferentie cirkelt rond het thema Vernieuwing door evangelie en gemeenschap.

Samen met Steve Timmis schreef Tim Chester het boek Total Church. Je leest gemeenschap: samen het evangelie brengen, samen voor elkaar zorgen, samen bijbel lezen en leven. Je leest hun verlangen om mensen te bereiken met het evangelie. Ze geven aansprekende voorbeelden uit hun eigen leven hoe zij dat invullen. Tegelijkertijd zie je, dat ze oog hebben voor de behoeften van mensen. Ze werken diaconaat heel praktisch uit voor hun eigen leven. Je ontmoet er het leven van alle dag, want dit zijn mensen van de praktijk. En je ontdekt, dat niet de laatste missionaire mode, maar de bijbel hen drijft.

Waarom zou je komen? De manier waarop Tim Keller het evangelie uitlegt spreekt je aan. Je wilt samen christen-zijn in plaats van christen-doen. Je bent op zoek naar geestverwanten en/of wilt praktisch en theoretisch worden toegerust.

Tot slot:
  • Wie zijn we? Vertegenwoordigers uit de NGK (Missionair Steunpunt), vertegenwoordigers uit de GKV en de uitgever van Groei.
  • Waar? In het Zendingsdiaconessenhuis in Amerongen. We hebben plaats voor 250 mensen. 9.30-17.30.
  • Wat kost het? Kostendekkend zijn we met ongeveer 45 euro p.p. en dat is inclusief het boek.
  • Aanmelden? Stuur me een mail - pieter.kleingeld at kabelfoon.nl en de rest volgt vanzelf.
Binnenkort zal ik meer vertellen en verwijzingen geven naar het volledige programma.

2 opmerkingen:

Theodoor zei

Ik heb hier zeker belangstelling voor. Wat is je mailadres? Gr. Theodoor

eenKleineprofeet zei

Van harte welkom Theodoor:

pieter.kleingeld at kabelfoon.nl